• Parašė  PaPapūga
  • Ketvirtadienis, 03 Sausio 2019 13:41
Kai netikėtai vaikai suserga ir lieka namie....
Kai šaldytuve rimtesniems pietums yra mėsos tik vienam geram kotletui...

Ir kai nėra to blogo kas neišeitų į gerą...gaunasi visai neblogai! :)
Reikės:
veršienos faršo
morkų (proporcingai šiek tiek daugiau nei mėsos)
kiaušinio
mėgiamų prieskonių
džiūvėsių

Gaminam įprastai:

smulkia burokine tarka sutarkuojam morkas, apkepam ant aliejaus. Į mėsą mušam kiaušinį, sudedam iškeptas morkas, beriam prieskonius. Imam nedidelį rutuliuką mėsos, padarom nestorą mažą kotletuką, kurį apvoliojam maltuose džiūvėsiuose. Ir iškepam ant nedidelės ugnies.

Kotletukai dėl morkų gausos įgauna labai gražią spalvą. 

Patiekiam su mėgstamu garnyru.


Skanaus!
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Daugiau šioje kategorijoje: « "SKANUMĖLIS"
Dalintis !

Gamintojai

logo 10

 info@papapuga.lt

+370 600 51301

Sekite Facebook

Prenumeruokite!

Prenumeruokite Mūsų naujienlaiškį ir visada būsite informuoti apie geriausius pasiūlymus ir naujausius produktus.