• Parašė  PaPapūga
  • Pirmadienis, 30 Liepa 2018 19:30
Šį kartą vaiko pietų lėkštutei siūlome puikų derinį - sultingą kalakutienos file su kepintomis morkomis bei šparaginėmis pupelėmis.


Šparaginių pupelių nauda:
tai puikus ląstelienos šaltinis. Pupelės turi daug vitamino K, todėl ypač gerai augantiems vaikų kaulams. Taip pat turi vitaminų B6, B1, C.

Šparaginių pupelių ruošimas naudojimui:
kad gamindami išsaugotumėm kiek įmanoma daugiau naudingų medžiagų pupelėse, jas reikia nuplautas į verdantį vandenį dėti ir virti apie 5 min.

Šparaginės pupelės naudojamos kaip garnyras (vietoje bulvių ar makaronų). 

Receptą rasite čia:
http://life.lorjus.com/kalakutienos-file-kepsniai/
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Dalintis !

Gamintojai

logo 10

 info@papapuga.lt

+370 600 51301

Sekite Facebook

Prenumeruokite!

Prenumeruokite Mūsų naujienlaiškį ir visada būsite informuoti apie geriausius pasiūlymus ir naujausius produktus.