• Parašė  papapūga
  • Žymėtas pagal Receptai
  • Pirmadienis, 05 Birželio 2017 14:37
Receptų nekuriu. Tiesiog naršau internete ir ieškau "kažko naujo", kas dar neatsibodę mūsų virtuvėje ir žinoma, kad tiktų bei patiktų vaikams. Šį receptą radau tarp Nidos receptų (nidosreceptai.lt), tik kaip visada truputėlį dariau pagal save, todėl ir rašau.
1,2 stiklinės bolivinių balandų
1 šaukštas burnočio sėklų
3 kiaušiniai (maži)
Gera sauja smulkesne burokine tarka tarkuoto kietojo sūrio (naudojau Rokiškio Marmurinį - labai skanus ir vienas:)
3 su dideliu kaupu šaukštai miltų (maišiau viso grūdo ir baltus)
labai smulkiai pjaustyti krapai (kiekį dėti kas kaip mėgsta krapus)
pipiriukai, druska
džiūvėsėliai apvoliojimui
Kepti keptuvėje, įpylus aliejaus, ant nedidelės kaitros kol apskrus. Iš kiekvienos pusės po 4 min. Recepte rekomenduojama dėti ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų riebalus, bet to neprireikė, nes paplotėliai gavosi visiškai neriebaluoti.
Garnyras: aisbergo salota, rukola, paprika, pomidorai, agurkai, sezamo sėklos, sezamų aliejus, druska, pipirai. Darydama salotas niekada neprašaunu, nes kiekvieną kartą vaikai iš asorti išsirenka tą daržovę, kurią tą dieną nori valgyti. Vat šiandien nustebino, nes išgraibė papriką. Svarbu suteikti laisvę rinktis!

Skanau!

PaPapūga


Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Dalintis !

Gamintojai

logo 10

 info@papapuga.lt

+370 600 51301

Sekite Facebook

Prenumeruokite!

Prenumeruokite Mūsų naujienlaiškį ir visada būsite informuoti apie geriausius pasiūlymus ir naujausius produktus.