• Parašė  PaPapūga
  • Žymėtas pagal Receptai
  • Penktadienis, 14 Spalio 2016 23:51
Gėda prisipažinti, bet kol neturėjau vaikų, nemokėjau kepti blynų...jokių! :) Tik gimus ir ūgtelėjus mano mažyliams, teko išmokti. Šiandien jau moku čirškinti visokius. Vieni iš mūsų mėgstamų yra “sirdelės”.
Taip vadina čirvinius blynus mano vyresnėlis papūgiukas. Receptą naudoju iš čirvinių blynų keptuvės instrukcijos priede parašyto recepto. Jis tobulas! Blynai gaunasi tokie traškesni. Šį kartą receptas su tiksliais “pamieravimais” :):
Išlydau 125 g sviesto, suplaku su 3-4 šaukštais cukraus, 1 arbatinis šauktelis  vanilinio cukraus, įmušu 4 kiaušinius, išplaku. Pilu 250 ml pieno ir 350 g miltų. Ir kepu.
Apie sveikuosius priedus:
įprastai su vaisių valgymu bėdų kaip ir neturime, bet pasitaiko įvairių periodų. Patiekiant blynus, grietinė su uogiene yra privaloma, priešingu atveju didysis nevalgytų, nes blynai be šio padažo, tai neblynai. O į atskirą lėkštės skyrelį įdedu kokį vaisių, sakau, kad tai papuošimas. Nes neduok Dieve vaisius prisilies prie grietinės (mamos tai supras :)). O tą “papuošimą”, bestumdydamas pirščiuku, žiūrėk, nejučiomis ir suvalgė. Maža gudrybė pateikti vaisius kartais suveikia.

Kad valgyti būtų smagu!

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Dalintis !

Gamintojai

logo 10

 info@papapuga.lt

+370 600 51301

Sekite Facebook

Prenumeruokite!

Prenumeruokite Mūsų naujienlaiškį ir visada būsite informuoti apie geriausius pasiūlymus ir naujausius produktus.